سخنرانی دکتر حسین معماریان در کارگاه اساتید راهنما در دانشگاه صنعتی شریف؛ 98/10/17

«نقش استادان راهنما در آموزش مهندسی» عنوان سخنرانی دکتر حسین معماریان در گرد هم‌آیی اساتید راهنمای دانشگاه شریف بود. هدف این سخنرانی، که در تاریخ 17 دیماه در سالن خوارزمی این دانشگاه صورت گرفت، ارتقای عملکرد اساتید راهنمای دانشجویان، به‌ویژه دانشجویان ورودی هر سال، درنظر گرفته شده بود. نقش کنونی اساتید راهنما چیست؟ آموزش مهندسی مدرن چه جایگاهی را برای استاد راهنما در نظر می‌گیرد؟ استاد راهنما چه نقشی در موفقیت یک برنامه آموزشی دارد؟ استاد راهنما چه نقشی در حل مشکلات دانشجویان دارد؟ و پیش‌نیازهای یک استاد راهنمای موفق کدامست؟ از جمله سوال‌هایی بود که در طی این سخنرانی طرح گردید و به‌آنها پاسخ داده شد.

31 بازدید
نظر شما چیست